Informasjon vedrørende Bærum Kiropraktorklinikk og SARS-CoV-2 (Corona virus) og Covid-19.

Oppdatert 27.09.2021.

Klinikken er åpen

*VIKTIG*
Har du vært i kontakt med personer som har påvist smitte av Covid-19, og selv mistenker at du kan være smittet, da kan du dessverre ikke komme til klinikken. Ring oss opp, så flytter vi timen din.

Vi har tatt flere grep i klinikken for å ha ett miljø der du skal føle deg trygg. Både med rutiner og fysiske endringer i lokalet.

 1. Det er ikke lenger krav om bruk av munnbind på klinikken. Du kan selvfølgelig velge å bruke munnbind selv, og vi kan ta på oss munnbind om du har på munnbind og ønsker at vi skal gjøre det også. Du kan ta med munnbind selv, eller kjøpe fra oss til kr 10,-
 2. Det er veldig lav risiko for smitte hos Bærum Kiropraktorklinikk. Store deler av oppfølgingen foregår med kiropraktor bak deg, og en normal oppfølging er langt kortere enn anbefalt maks tid satt av folkehelseinstituttet. Unntak til korte oppfølgingsbesøk er «undersøkelse», «rapport av funn», og «fremgangsvurdering». Under disse lengere besøkene vil kiropraktor etterstrebe å opprettholde trygg avstand til deg, så nærkontakten er kortest mulig.
 3. Vi anbefaler alle pasienter å ankomme klinikken maks 5 minutter før oppsatt time, dette for å redusere antall personer i venterom.
 4. Vi følger bransjestandard satt av folkehelseinstituttet.
 5. Vi har lett tilgjengelig hånd-desinfeksjon i venterommet.
 6. Vi vasker ned hele klinikken hver dag.
 7. Vi vasker og steriliserer alle kontaktflater kontinuerlig gjennom dagen, slik som dørhåndtak, bankterminal, vask, resepsjon, bord, skohorn etc.
 8. På venterommet er alle aviser, blader og magasiner fjernet.
 9. Vann-servering og kaffe-servering er midlertidig stengt.
 10. De fleste stoler er fjernet fra venterom, så det er god plass mellom hver plass.
 11. Når timen din starter blir du anvist rom muntlig.
 12. Du trenger ikke å ta på håndtak til behandlingsrom, kiropraktor tilbyr å lukke og åpne døren for deg.
 13. Pasienter i risikogruppen kan få tilbud om egne tider når det er færre personer på klinikken, ta kontakt for hvis dette er ønskelig.