Informasjon vedrørende Bærum Kiropraktorklinikk og SARS-CoV-2 (Corona virus) og Covid-19.

Oppdatert 18.08.2021

Klinikken er åpen og følger alle retningslinjer satt av folkehelseinstituttet og helsedirektoratet.

*VIKTIG*
Har du nylig utviklet øvre luftvei symptomer ELLER har vært i kontakt med personer som har påvist smitte av Covid-19, da kan du dessverre ikke komme til klinikken. Ring oss opp, så flytter vi timen din.

Vi har tatt flere grep i klinikken for å ha ett miljø der du skal føle deg trygg. Både med rutiner og fysiske endringer i lokalet.

 1. Det er fortsatt krav om munnbindbruk under behandling på klinikken. I venterom kan du sitte uten munnbind, så lenge du opprettholder 1 meter avstand til andre. Du må ta på munnbind når du blir anvist til kiropraktor. Du kan ta med selv, eller kjøpe fra oss til kr 10,-
 2. Det er veldig lav risiko for smitte hos Bærum Kiropraktorklinikk. Store deler av oppfølgingen foregår med kiropraktor bak deg, og en normal oppfølging er langt kortere enn anbefalt maks tid satt av folkehelseinstituttet. Unntak til korte oppfølgingsbesøk er «undersøkelse», «rapport av funn», og «fremgangsvurdering». Under disse lengere besøkene vil kiropraktor etterstrebe å opprettholde trygg avstand til deg, så nærkontakten er kortest mulig.
 3. Vi anbefaler alle pasienter å ankomme klinikken maks 5 minutter før oppsatt time, dette for å redusere antall personer i venterom.
 4. Vi følger bransjestandard satt av folkehelseinstituttet.
 5. Vi har lett tilgjengelig hånd-desinfeksjon i venterommet.
 6. Vi vasker ned hele klinikken hver dag.
 7. Vi vasker og steriliserer alle kontaktflater kontinuerlig gjennom dagen, slik som dørhåndtak, bankterminal, vask, resepsjon, bord, skohorn etc.
 8. På venterommet er alle aviser, blader og magasiner fjernet.
 9. Vann-servering og kaffe-servering er midlertidig stengt.
 10. De fleste stoler er fjernet fra venterom, så det er god plass mellom hver plass.
 11. Når timen din starter blir du anvist rom muntlig.
 12. Du trenger ikke å ta på håndtak til behandlingsrom, kiropraktor tilbyr å lukke og åpne døren for deg.
 13. Pasienter i risikogruppen får tilbud om egne tider når det er færre personer på klinikken.